Wat is botje?

Met Botje vergeet je ons nooit meer te steunen
telkens je online shopt

 

KEN JE HET?

Je hebt net iets online gekocht en denkt dan doemme, dedju, miljaar, ik ben compleet vergeten langs de Trooperpagina van naam vereniging te passeren. Niet uit slechte wil ofzo hé, gewoonweg vergeten. Voor jou maakt dat niet meteen iets uit, jij krijgt je pakketje snel geleverd, maar wij krijgen geen commissie, omdat je niet via Trooper bent gegaan. Volgende keer dan? En het dan weer vergeten? Da’s kak. Wel: hier is dé oplossing: Botje!

 

WAT IS DAT BOTJE?

Botje is een extensie die je makkelijk en gratis op je computer kan downloaden in je Google Chrome browser. De installatie wijst zichzelf uit. Eens geïnstalleerd komt ons Botje piepen wanneer je op een Trooperwebshop zit en herinnert hij je eraan te troopen.

 

HOE MARCHEERT DAT BOTJE?

  1. Installeer Botje via www.trooper.be/botje gratis op je computer in je Google Chrome browser. ‘t Is echt niet moeilijk, het wijst zichzelf uit.
  2. Selecteer Scouts Sint-Lieven, zo weten Trooper en de webshops dat je ons wil steunen.
  3. Zit je op de website van een Troopershop? Dan komt Botje vragen of je wil troopen. Gewoon effe klikken en ‘t is in de sachoche!
  4. Jij vergeet niet te troopen en de commissies rollen binnen voor ons. Jij krijgt nog steeds een bevestigingsmail waarin je ontdekt hoeveel commissie er dankzij jouw aankoop naar Scouts Sint-Lieven gegaan is.

 

WAT MOET JIJ BIJGEVOLG NIET MEER DOEN?

  • Jij moet niet meer eerst langs onze Trooperpagina, www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/st-lieven, passeren (maar ook dat kan nog steeds hoor 😉).
  • Niet meer aan Scouts Sint-Lieven denken tijdens het online shoppen, Botje doet dat voor jou.
  • Je moet niet meer gaan zoeken of je favoriete webshop op Trooper staat. Botje geeft dat meteen aan in je Google zoekresultaten.

 

Download Botje gratis en voor niks via www.trooper.be/botje.