Diamontage en stoofvlees 05/11

Beste leden, ouders en sympathisanten

Bij deze nodigen we jullie weer uit voor onze jaarlijkse diamontage waar u kan genieten van ons overheerlijk stoofvlees!

Op zaterdag 5 november is het weer tijd voor onze jaarlijkse diamontage in het Sint-Lievenscollege in Gent (Zilverenberg 1).
Hier toont onze leiding de foto's van de zomerkampen. Omdat de vorige jaren het stoofvlees een groot succes was, bieden we ook dit jaar stoofvlees met frietjes à volonté aan, voor de democratische prijs van €12 voor volwassenen en €10 voor kinderen.
Wil je komen kijken hoe jouw kind zich heeft geamuseerd tijdens het meest recente kamp, ben je benieuwd hoe een kamp juist in elkaar zit of heb je gewoon zin in lekker stoofvlees met frietjes? Iedereen is welkom!

Wat staat er op de planning:

De vergaderingen voor onze leden beginnen om 13u30.
Vanaf 16u zijn alle ouders welkom op het college voor een aperitief.
De vergaderingen van de leden zijn gedaan om 17u, we voorzien ook hotdogs voor de kinderen die al een beetje honger hebben.
Ongeveer om 17u15 beginnen de diamontages.
Na de diamontages (19u30) kunnen we beginnen aanschuiven voor het stoofvlees.
Inschrijven voor het stoofvlees kan via volgende link: https://forms.gle/HmSCxnk16DtM3mMFA

Indien u recht hebt op een verminderd tarief via de UITpas betaalt u best op het evenement zelf. Op deze manier kunnen wij dit eenvoudig controleren.

Tot binnenkort!

Een stevige linker
Scouts Sint-Lieven

PS: parkeren kan nog steeds op de speelplaats, maar wij vragen aan alle chauffeurs om rekening te houden met de manier hoe men zich parkeert zodat er zo veel mogelijk auto's op de speelplaats kunnen. Hou er ook rekening mee dat de speelplaats vol kan staan naar het einde van de avond toe.