Spaghettiavond en dropping 19/03

Beste leden, ouders en sympathisanten

Nu het weer mogelijk is evenementen te organiseren zonder mondmaskers of andere maatregelen zouden we jullie graag warm maken voor onze spaghettiavond + dropping op zaterdag 19 maart. De dropping zelf kunnen jullie tussen 16u en 18u starten. Deze begint bij de parochiezaal in Kluizen (Kluizendorpstraat 80a, 9940 Evergem), hier kunnen jullie ook na de dropping genieten van een lekkere spaghetti! De dropping is 12 km lang en zal ongeveer 3u30 duren.

Op de dropping zullen jullie verschillende standjes tegenkomen waar jullie kunnen genieten van een hapje, een soepje en een jenevertje. Om ervoor te zorgen dat iedereen in aparte groepjes stapt, zodat jullie zelf de weg kunnen zoeken a.d.h.v. verschillende hints en kaarten, vragen we jullie om jullie in te schrijven in een tijdslot in de Google form. Met kleine kindjes start u het best tussen 16u-17u zodat jullie op tijd kunnen eten.

Als jullie enkel willen genieten van een lekkere spaghetti, dan kan dit gebeuren vanaf 19u in de parochiezaal.

De deadline van inschrijven is 13 maart en kan via onderstaande link:
https://forms.gle/7Dw3a1YFwapQ67pFA

Tip: Kijk maar eens in het kletskopboek naar het hoofdstuk over kaartlezen! (als u nog geen boek hebt kan u nog altijd 1 kopen bij ons na elke vergadering zondag of op de spaghettiavond zelf!)

Tot binnenkort!

Een stevige linker
Scouts Sint-Lieven